Events

Wil je meer juridische kennis opdoen? Je actuele vakkennis goed bijhouden? Kom dan eens naar een event van de KienhuisHoving Academy.

Verbouwing

Let op: op dit moment zijn wij nog druk bezig met de verbouwing van ons hele kantoor waaronder de Academy ruimte. De planning van de Academy voor dit voorjaar is daarom nog niet bekend. Wij hopen op korte termijn meer informatie te kunnen verstrekken.

Actueel en Praktisch

De KienhuisHoving Academy organiseert met regelmaat events die jou helpen je juridisch inzicht en vaardigheden te vergroten. De opzet is elke keer anders. De ene keer betreft het een lezing, de andere keer een workshop of kennissessie over een specifiek thema. Soms nodigen we een externe spreker uit. Tijdens alle events staan actualiteiten centraal en is er veel ruimte om vragen te stellen. Je doet praktische kennis op waar je ├ęcht iets mee kunt.

Voor wie?

De events van de KienhuisHoving Academy zijn interessant en toegankelijk voor iedereen met interesse in juridische onderwerpen. Je hoeft dus geen juridisch expert te zijn. Benieuwd welke events er de komende tijd op het programma staan? Bekijk dan de Evenementenkalender.

Daarnaast wijzen we je graag op het uitgebreide aanbod verdiepende Masterclasses van de KienhuisHoving Academy.

Events