Academy

Diepgravend maar direct toepasbaar

De KienhuisHoving Academy biedt een breed scala aan Masterclasses en andere events over actuele juridische onderwerpen. Deze zijn bedoeld voor een breed publiek: van ondernemingen tot instellingen, overheden en hun medewerkers.

Masterclasses en events

De Masterclasses vinden plaats in kleine groepen met een interactief karakter en ruime aandacht voor de individuele deelnemers. In elke Masterclass staat één thema centraal. Tijdens de verschillende sessies (modules) wordt hierop ingezoomd. Het zijn sessies die soms flink diep graven, maar de inhoud is altijd uitstekend toepasbaar in de praktijk. Zodat jij er als professional direct verder mee kunt − en komt.
Naast Masterclasses organiseren we regelmatig interessante, incidentele of jaarlijks terugkerende, events over diverse actuele thema’s. Zoals je van ons gewend bent. De KienhuisHoving Academy ontwikkelt continu nieuwe Masterclasses en events. Wil je op de hoogte blijven van ons actuele programma? Houd dan de website in de gaten.

Incompany training

Bestaat er binnen jouw organisatie interesse voor een specifiek juridisch onderwerp? Wij komen er graag een incompany training op maat over verzorgen. Leerzaam en uiterst motiverend.

Arjen en Alide

Arjen Westerdijk en Alide Eillert- Aalderink vormen samen het gezicht van de KienhuisHoving Academy. In hun dagelijkse werk gaan zij steeds weer voor de ultieme combinatie van kwaliteit, creativiteit, kennis en praktijk. Samen met hun relaties. Iedere dag een nieuwe uitdaging? Graag! Dat is wat Arjen en Alide motiveert. En dat enthousiasme nemen ze mee in de KienhuisHoving Academy. Ervaar het zelf!