Kienhuishoving.nl

Contracteren met de UAV-GC – volgeboekt

Deze module is onderdeel van de Masterclass Contracteren in de Bouw

Deze Masterclass is volgeboekt. Dat geldt voor alle drie modules. Voor meer informatie kun je mailen naar academy@kienhuishoving.nl.

De UAV-GC maken een sterke opmars door in de Nederlandse bouwpraktijk. Wanneer met de UAV-GC als voorwaarden voor geïntegreerde contracten wordt gewerkt, hebben opdrachtgever en opdrachtnemer andere rollen en verplichtingen in het bouwproces. Dit vraagt om een andere denk- en werkwijze ten opzichte van traditionele contracten.

Hoewel het gebruik van de UAV-GC grote voordelen kan bieden, leert de praktijk dat de UAV-GC regelmatig onjuist worden toegepast en uitgelegd. Wij gaan daarom onder andere in op de UAV-GC als geïntegreerd contract, valkuilen bij het gebruik van de UAV-GC, concrete praktijkvoorbeelden en de op handen zijnde update van de UAV-GC. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om eigen praktijkvoorbeelden in te brengen en daarover vragen te stellen.

Doelgroep
Opdrachtgevers, aannemers en andere bouwprofessionals die in hun praktijk te maken hebben of gaan krijgen met UAV-GC contracten.

Programma
De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en wordt afgesloten met een borrel.

Locatie
KienhuisHoving, Pantheon 25 te Enschede


Sprekers
  • Marianne ten Feld
  • Robert de Vries