Kienhuishoving.nl

Events
Rechtmatigheid vs. doelmatigheid bij aanbestedingen

Het event op 7 februari 2017 is helaas volgeboekt. We organiseren dit event nogmaals op dinsdag 7 maart 2017. U kunt zich hier aanmelden.

Bij aanbestedingen lijken rechtmatigheid en doelmatigheid niet altijd hand in hand te gaan. Een bepaalde methodiek kan heel rechtmatig zijn, maar helemaal niet doelmatig. Andersom is een doelmatige oplossing in lang niet alle gevallen rechtmatig. Toch kunt u uw aanbesteding zodanig inrichten dat u zowel rechtmatig als doelmatig handelt. Tijdens ons event op 7 februari 2017 behandelen we een aantal onderwerpen zowel vanuit het oogpunt van rechtmatigheid als doelmatigheid. De combinatie levert praktische tips op, onder meer over specificaties, het stellen van eisen, gunningsmethoden, foutenherstel en beoordelingsvrijheid. Onze ambitie is dat u naar huis gaat met concrete ideeën over hoe u uw volgende aanbesteding zowel rechtmatig als doelmatig kunt vormgeven.

Sprekers
Jan Telgen, hoogleraar inkoopmanagement

Marianne Sprik, advocaat aanbestedingsrecht

Arnold Gelderman, advocaat aanbestedingsrecht

Doelgroep
Aanbestedende diensten

Datum
7 februari 2017

Programma
De bijeenkomst duurt van 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) tot 17.15 uur met een tussentijdse pauze (borrel) en na afloop gelegenheid voor vragen en napraten.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in ons kantoor aan het Pantheon 25 te Enschede.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.