Kienhuishoving.nl

Events
Psychisch verzuim: voorkomen of genezen? – Volgeboekt

Dit event is volgeboekt! Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit onderwerp of een eventueel vervolg, stuur dan een e-mail naar academy@kienhuishoving.nl.

In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt waar steeds meer van werknemers wordt gevraagd, ligt psychisch verzuim op de loer. Dit leidt niet zelden tot langdurig verzuim. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 8 maanden kwijt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Maar hoe doet u dat?

KienhuisHoving advocaten en notarissen organiseert in samenwerking met Arbolinq het seminar ‘Psychisch verzuim: voorkomen of genezen? ‘ op donderdag 28 november 2019.

Tijdens dit seminar verzorgt Dr. J.W.M Welberg, zelfstandig gevestigd en geregistreerd bedrijfsarts, een lezing. Wat ziet hij in zijn dagelijkse praktijk? Waar lopen werkgevers tegenaan en wat kunnen zij (anders) doen? Daarnaast zal verzuimmanager Hans Post van Arbolinq zijn ervaringen delen en ingaan op valkuilen en oplossingen. Tenslotte nemen Armelle Tesson en Ilse van der Woude, beiden advocaat arbeidsrecht bij KienhuisHoving, de juridisch do’s en don ’t’s voor hun rekening.

Er is uiteraard volop ruimte voor uitwisseling en discussie. Mocht u op voorhand al vragen hebben, dan vernemen wij die graag via uw aanmeldingsformulier.

Programma

14.15 – 14.45 uur             Ontvangst
14.45 – 15.30 uur             Dr. J.W.M. Welberg
15.30 – 16.15 uur             Hans Post van Arbolinq
16.15 – 16.30 uur             Korte pauze
16.30 – 17.15 uur             Armelle Tesson en Ilse van der Woude van KienhuisHoving
17.15 uur                           Napraten tijdens een borrel

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 november 2019 vanaf 14.15 uur in skybox 199/200 (Scoren in de wijk) (3e etage) in De Grolsch Veste, Colosseum 65 te Enschede.

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit bij dit seminar aanwezig te zijn. U kunt zich via de inschrijfbutton inschrijven of via een mail naar academy@kienhuishoving.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.