Kienhuishoving.nl

Events
Fiscaliteit en vastgoed, een zorg?

Tijdens het event van 27 september jongstleden heeft het team Zorgvastgoed van KienhuisHoving je geïnformeerd over de juridische aspecten van het zorgvastgoed.

Het team Zorgvastgoed van KienhuisHoving organiseert in samenwerking met Caraad Belastingadviseurs het event ‘Fiscaliteit en vastgoed, een zorg?’. Daan van der Zijden en Wladimir Rouwenhorst praten je bij over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en zorg in relatie tot de omzet- en overdrachtsbelasting. De aandacht gaat daarbij uit naar de positie van zorginstellingen, ontwikkelaars en beleggers.

Aan de orde komt onder meer:

  • de BTW-positie van zorginstellingen, ontwikkelaars en beleggers
  • de aankoop van vastgoed (bouwterreinen)
  • de transformatie van vastgoed
  • de levering van vastgoed (vervaardiging, koop-aanneming)
  • de levering van het recht van erfpacht
  • de toepassing van het 2 % tarief (woningen).

Vervolgens bestaat er ruime gelegenheid individueel met Daan van der Zijden, Wladimir Rouwenhorst en het team Zorgvastgoed van KienhuisHoving na te praten over beide lezingen en de fiscale en juridische aspecten van zorgvastgoed.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de presentatie, dan kunt u dit kenbaar maken via een mail naar marketing@kienhuishoving.nl.

Datum
Dinsdag 29 november 2016.

Programma
De bijeenkomst duurt van 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) tot 17.00 uur met een tussentijdse pauze (borrel). Na afloop is er uiteraard gelegenheid voor vragen en napraten.

Locatie
KienhuisHoving advocaten en notarissen, Pantheon 25 te Enschede.