Kienhuishoving.nl

Events
Eerste contouren van de WAB en meer

De ochtendbijeenkomst (9.00 – 12.00 uur) is inmiddels volgeboekt. Wegens de vele aanmeldingen wordt het event herhaald op dezelfde datum van 14.00 tot 17.00 uur, ook in de Grolsch Veste. 

Op 1 januari 2020 werd de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Normaal gesproken zorgt dat al snel voor nieuwe rechtspraak en interessante uitspraken. Echter, door de coronacrisis is de WAB enigszins op de achtergrond geraakt, omdat men met hele andere problematiek te maken heeft. Denk aan reorganisaties, de NOW (Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid) en misschien zelfs een onverwachte ontslaggolf.

Samen met Cirqon – een leven dat werkt! en Gini Recruit organiseren wij een informatief en interactief event, waarbij de eerste contouren van de WAB worden besproken.
Daarnaast bespreken wij de actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag. Binnenkort verschijnt de NOW 2.0. Wat kunnen we daaruit concluderen? En volgt er in het najaar ook nog een NOW 3.0?

Uiteraard is er volop mogelijkheid voor discussie en vragen. Mocht je op voorhand al vragen hebben, stuur dan een e-mail naar marketing@kienhuishoving.nl

Datum en locatie

Vooralsnog vindt het event plaats op dinsdag 22 september 2020 in de Hatrans Plaza, Grolsch Veste, Colosseum 65 te Enschede, met inachtneming van de geldende landelijke richtlijnen. We houden dus 1,5 meter afstand, we schudden geen handen, we hoesten en niezen in onze elleboog en er is desinfecterende handgel aanwezig. Mocht je verkouden zijn, niezen, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan blijf je thuis.

De ochtendbijeenkomst (9.00 – 12.00 uur) is inmiddels volgeboekt. Wegens de vele aanmeldingen wordt het event herhaald op dezelfde datum van 14.00 tot 17.00 uur, ook in de Grolsch Veste.

Sprekers

Vincent de Groot, advocaat arbeidsrecht
Ron Bos van Cirqon – een leven dat werkt!
Bob van den Berg van Tjellens Loopbaan Professionals en Gini Recruit

Aanmelden

Aanmelden kan via een mail naar academy@kienhuishoving.nl of via de inschrijfknop.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze ochtend. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.