Kienhuishoving.nl

Events
Actualiteiten bouwrecht

Een ruim aanbod van werk, weinig personeel, stijgende kosten, nieuwe bouwmethoden en veranderende wetgeving: de wereld van de bouw ziet er vandaag anders uit dan vijf jaar geleden. Deze veranderingen leiden tot nieuwe inzichten, andere afspraken tussen partijen en nieuwe onderwerpen van geschillen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de hand van recente rechtspraak in op de juridische problemen van de bouwwereld van vandaag. Hiernaast staan we stil bij veranderde wet- en regelgeving. Tijdens de bijeenkomst zullen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Juridische aspecten van prefab-bouwen
  • Prijsstijgingen
  • Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen

Uiteraard voegen we onderwerpen toe wanneer het de actualiteit betreft. Het doel van deze bijeenkomst is om u inzicht in bovenstaande onderwerpen en concrete tips voor de praktijk te geven, zodat u hiermee direct uw voordeel kunt doen.

Sprekers
Marianne ten Feld, advocaat Bouw- en Aanbestedingsrecht
Robert de Vries, advocaat Bouwrecht en Vastgoed

Datum
Dinsdag 24 september 2019

Programma
De bijeenkomst duurt van 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) tot ongeveer 17.00 uur, met een tussentijdse borrel. Uiteraard is er na afloop volop mogelijkheid om vragen te stellen en na te praten.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in ons kantoor aan het Pantheon 25 te Enschede.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Bouwrechtteam